SOUTH CRAFT LASER LOGO WIT

WAT KAN SOUTH CRAFT LASER

Met onze lasermachine kunnen we in veel verschillende materialen graveren en snijden. Van hout tot aluminium en van (plexi)glas tot leer. Voor de start van ons bedrijf hebben wij geïnvesteerd in een grote multifunctionele lasermachine. De machine heeft een maximaal snij- en graveervlak van 900 x 600 mm met een hoogte van 225 mm. En een rotatieas met een maximale buisdiameter van 160 mm en een maximale buislengte van 400 mm. Dat betekent dat de mogelijkheden bij ons erg groot zijn.

DE LASERMACHINE

LASERGRAVEREN
Bij lasergraveren wordt er met onze laser een tekst, logo of afbeelding permanent aangebracht op oppervlaktes van verschillende materialen. Zo kunnen we graveren op blanco materialen, maar ook op bestaande producten.

LASERSNIJDEN
Bij lasersnijden snijdt onze laser met behulp van een laserstraal door verschillende materialen heen, waardoor er nauwelijks sprake is van materiaalverlies.

Bekijk hier het overzicht van diverse materialen met betrekking tot de geschiktheid om te lasergraveren en -snijden.

GESCHIKTHEID VAN MATERIALEN

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Kijk ook eens bij onze voorgaande projecten om een idee te krijgen van de vele verschillende mogelijkheden. Lasergraveren en -snijden gebeurt op basis van vector bestanden. Deze bestanden kunt u zelf aanleveren of kunnen wij in overleg voor u maken. Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren en samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

GET IN TOUCH