SOUTH CRAFT LASER LOGO WIT

HOUT LASERGRAVEREN

Wil jij iets op hout lasergraveren? Dat kunnen we bij South Craft Laser voor je verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in graveren en lasersnijden met lasermachines op o.a. houten voorwerpen. En dat kan echt van alles zijn. Laat een mooie boodschap op hout lasergraveren of het logo van jouw bedrijf. Benieuwd naar de vele toepassingen? Stuur ons gerust een bericht, de mogelijkheden van hout lasergraveren zijn eindeloos!

“Deel je wensen met ons en het zal je verbazen hoe ongelooflijk veel er mogelijk is om te laten lasergraveren!”

OVER SOUTH CRAFT LASER

South Craft Laser is ontstaan uit een passie voor lasertechnologie. Marc en Lilian runnen de zaak en wij noemen onszelf ook wel twee vakidoten uit het zuiden. Als jong bedrijf zijn we dynamisch en flexibel en elke complexe laseruitdaging pakken we met vier handen aan. Wat je verder van ons mag verwachten?

  • Samen meer dan 30 jaar ervaring in het vak;
  • Korte levertijden (van 2 dagen);
  • Scherpe prijzen, je betaalt nooit teveel;
  • Grootste laser van Nederland ter beschikking en daarmee vele mogelijkheden;
  • Hoge kwaliteit lasergraveringen;
  • Altijd bereid creatief mee te denken voor het mooiste resultaat;
  • Veel keuze in materiaal;
  • Ervaring met 2D en 3D lasersnijden en -graveren.

Heb jij al een goed idee en wil je dit op hout laten lasergraveren door ons? Neem gerust contact met ons op, we realiseren graag al binnen twee dagen jouw idee op hout.

DE MOGELIJKHEDEN MET DE LASERMACHINE

De machine heeft een maximaal snij- en graveervlak van 1590 x 965 mm met een hoogte van 225 mm. De rotatie-as heeft een maximale buisdiameter van 160 mm en een maximale buislengte van 400 mm. Alles wat hierbinnen valt qua afmetingen kunnen wij voor jou op hout lasergraveren. Bekijk naast hout ook onze andere materialen en mogelijkheden.

Wil jij juist van ons weten wat de mogelijkheden zijn en vraag jij je af of wij naast laser graveren ook iets unieks voor jou kunnen laser snijden? Deel je idee en je weet het in no time.

WAT KAN IK LATEN LASERGRAVEREN?

Op hout lasergraveren is voor ons geen enkel probleem. Wil jij bijvoorbeeld iemand een uniek cadeau geven of wil je als ondernemer of bedrijf op grotere schaal hout laten lasergraveren voor zakelijke doeleinden? We denken graag met je mee! Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke houten gegraveerde onderzetters, een sleutelhanger of borrelplank of je favoriete quote op een mooi houten bord?

Grootschalig en zakelijk kun je denken aan houten visitekaartjes, houten naambordjes of menukaarten, taarttoppers of informatieborden. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Wij zijn benieuwd naar jouw idee.

VERSCHILLENDE MATERIALEN LASERGRAVEREN

Naast diverse houtsoorten is het tevens mogelijk om iets te laten graveren op bijvoorbeeld aluminium, glas, leer, plexiglas, steen, plastic, textiel, spiegel en rubber. Maar ook dit zijn nog lang niet alle toepassingen! We kunnen oneindig veel materiaal al succesvol lasergraveren en lasersnijden. Daarom moedigen we jou ook vooral aan om je idee aan ons voor te leggen, dan kunnen wij je vaak direct vertellen of dat mogelijk is, of we gaan gewoon even met onze machines voor je testen wat kan.

PLAATS JE AANVRAAG

Heb jij een leuk idee om op hout te laten lasergraveren? Neem dan zeker even contact op, dan laten wij je weten wat de mogelijkheden zijn. We staan altijd open om te sparren of met je mee te denken mocht je iets leuks op hout willen lasergraveren.

De kosten verschillen per aanvraag, maar je kunt altijd rekenen op een scherpe prijs!

GET IN TOUCH