SOUTH CRAFT LASER LOGO WIT

DE GEZICHTEN ACHTER SOUTH CRAFT LASER

In 2017 hebben we door de opgebouwde ervaring de stap genomen om ons bedrijf South Craft Laser te starten. Wij zijn twee vakidioten uit het zuiden: Marc Heinrichs en Lilian van der Veer. De studio waar onze laser machine staat, is in Gennep aan huis gevestigd. Hierdoor zijn we dagelijks slechts enkele meters verwijderd van onze grootste passie. De naam South Craft Laser is afgestamd van ons eigen zusterbedrijf South Craft Leather waar we ooit in deze studio mee begonnen zijn.

MARC HEINRICHS

Marc is een geboren metaaljongen met bijna 30 jaar ervaring en is qua kennis helemaal up-to-date. Vanaf 18-jarige leeftijd is Marc al bezig met lasertechnologie en komt niet gauw voor verrassingen te staan. Hij heeft ervaring met 2D, 2½D en 3D lasersnijden en -graveren. Bij meerdere hoogwaardige metaalbedrijven is hij werkzaam geweest en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van lasersnijden en -graveren.

LILIAN VAN DER VEER

Lilian is eigenlijk de duizendpoot binnen het bedrijf en is op vele fronten werkzaam: van de administratieve medewerking tot lasersnijden en alles daar tussenin. Lilian is dan wel niet opgegroeid met lasertechnologie en heeft op dit gebied wat minder ervaring dan Marc, maar ze is zeer zeker niet te missen binnen South Craft Laser. Ze heeft namelijk een training gevolgd voor lasergraveren en -snijden en heeft al veel ervaring opgedaan door Marc.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op zodat we u kunnen adviseren en samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

GET IN TOUCH